Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie wil niet weg bij Man United: 'Robin heeft geen haast'

Laatste update:

Louis van Gaal heeft vertrouwen in zijn landgenoot en Van Persie was vooralsnog goed voor tien doelpunten, maar stond dit seizoen wel twee maanden aan de kant. Zondag maakte hij met een invalbeurt van drie minuten zijn comeback in het eerste, in de kansloos verloren wedstrijd tegen Everton (3-0). Vorig seizoen moest Van Persie ook al een redelijk aantal wedstrijden missen. De vraag werpt zich op of de ex-aanvaller van Arsenal en Feyenoord de zware belasting op de Engelse velden nog een jaar aankan.

Zelf denkt hij van wel, schrijft de Daily Mail. Hij weet dat Wayne Rooney aanvoerder is en dat Van Gaal rondkijkt naar een nieuwe spits, maar toch blijft hij graag in Manchester. Zijn kinderen gaan naar school in Cheshire en zelf is de aanvaller gelukkig in noordwest-Engeland. Een bron rond de spits zegt tegen de Engelse krant: "Robin heeft geen haast weg te komen. Hij denkt nog steeds dat hij dingen kan bereiken bij United en dat hij daar iets aan kan bijdragen."

Van Persie is een grootverdiener bij United en als de club hem wil vervangen, is komende zomer het moment daar om hem te verkopen. Na volgend seizoen loopt hij immers transfervrij de deur uit. Verschillende clubs uit Italië en Turkije zijn al in verband gebracht met de aanvoerder van Oranje. Hij zou echter al 'nee' hebben verkocht aan de topclubs uit de Süper Lig.

Robin van Persie blijft nog een seizoen bij Manchester United

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties