Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie zet handtekening: 'Dit nummer heeft een speciale waarde'

Laatste update:

"Dit nummer heeft een speciale waarde. Dit is het nummer waarin ik mijn debuut maakte. Ik ben blij om thuis te zijn bij onze prachtige club", zo wordt de 34-jarige Van Persie geciteerd door het Algemeen Dagblad. Hij wordt later op de maandag, na de besloten training van 10.30 uur, officieel gepresenteerd door de club van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Meer: Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt | De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

"We hebben steeds gezegd dat Robin meer dan welkom is bij Feyenoord en we zijn heel blij dat hij nu aansluit bij de selectie", reageert technisch directeur Martin van Geel op de clubwebsite. "Het is mooi en bijzonder dat na onder andere Dirk Kuyt en Van Bronckhorst opnieuw een icoon terugkeert bij Feyenoord. Met zijn enorme ervaring en grote kwaliteiten als speler kan hij absoluut van grote waarde zijn voor het team."

Van Persie speelde in augustus zijn laatste wedstrijd voor Fenerbahçe en kampte lange tijd met een knieblessure, die hij opliep bij Oranje. Begin december maakte de aanvaller nog één keer deel uit van de selectie van Fenerbahçe, maar hij bleef in de wedstrijd tegen Kasimpasa negentig minuten op de bank. Hij liet zijn contract in Turkije onlangs ontbinden.

Het zat er al langer in dat als Van Persie Fenerbahçe zou verlaten, hij terug zou keren bij Feyenoord. De 102-voudig international doorliep in Rotterdam-Zuid de jeugdopleiding en maakte in 2002 zijn debuut. In zijn eerste seizoen in de hoofdmacht won Van Persie direct de UEFA Cup met Feyenoord. Arsenal kaapte Van Persie in 2004 weg uit De Kuip. Via Manchester United kwam de aanvaller in 2015 in Istanbul terecht, waar hij tot 40 doelpunten en 8 assists kwam in 91 wedstrijden.

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
8
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties