Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Persie zet handtekening: 'Ik ben blij dat ik bij deze familie hoor'

Laatste update:

"Bedankt dat jullie allemaal zijn gekomen. Ik beloof dat ik er alles aan ga doen om prijzen te winnen bij deze club en ben blij dat ik bij de familie van Fenerbahçe ga horen. De sfeer is nu al geweldig, laat staan hoe die is wanneer we bijvoorbeeld het kampioenschap winnen. Echt, dit heb ik nog nooit meegemaakt", zei de 31-jarige Oranje-international.

RVP neemt na drie seizoenen afscheid van Manchester United, waar hij niet meer door één deur zou kunnen met manager Louis van Gaal. "Nee, ik heb geen rancuneuze gevoelens ten opzichte van United, maar ik moet toegeven dat ik nu pas aan het idee begin te wennen dat ik de komende drie jaar in Turkije speel. United heeft zich netjes opgesteld in de onderhandelingen."

Van Persie hoopt over een paar weken volledig fit te zijn en zei ook de Turkse taal te gaan leren. "Als je in en ander land komt, moet je dat land respecteren en om er volledig te kunnen integreren, is het belangrijk dat je de taal machtig bent", aldus RVP. Technisch directeur Giuliano Terraneo zei tegen de pers: "Jullie journalisten stellen al maanden vragen over Van Persie, dus ik dacht: ik haal hem gewoon naar de club, dan kunnen jullie die vragen aan Van Persie zelf stellen."

Robin van Persie blij, Giulano Terraneo blij, iedereen blij! #fenerbahçe #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
0
Langst dienende speler uit de selectie gaat AZ na 188 wedstrijden verlaten
4
Premier League-club is het zat en maakt werk van schrappen VAR
24
Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
5
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties