Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Praag boos op Frankrijk: 'Ook de reden die ze opgaven'

Laatste update:

Het thuisland van de UEFA-baas luisterde daar niet naar en koos voor vier nieuwe jaren voor Blatter. Bondspreses Noël Le Graet gaf dat naderhand toe. "Ik vind het een schandelijke vertoning. Ook de Fransen zijn dus kennelijk blij met hoe het bij de FIFA gaat, dat had ik niet van ze verwacht", sprak Van Praag zaterdag voor de camera's van FOX Sports. "Dit is the limit."

"Ook de reden die ze opgaven; dat ze het WK vrouwenvoetbal in 2019 hebben gekregen…", zegt Van Praag balend. Zelf trok hij zich in aanloop naar de verkiezingen terug als kandidaat. Prins Ali trok zich terug na de eerste stemronde, die hem de steun van 73 landen opleverde. Blatter won toen 133 landen voor zich, terwijl 3 stemmen ongeldig werden verklaard. Prins Ali zag geen heil meer in een tweede stemronde en vroeg het woord aan secretaris-generaal Jérôme Valcke. Hij gaf aan de strijd te staken.

Had jij gedacht dat Joseph Blatter de verkiezingen weer zou winnen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties