Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Praag verwijst suggestie over nieuwe tijdelijke AD Ajax naar de prullenbak

Laatste update:

Bestuurlijk leek Ajax langzaamaan in iets rustiger vaarwater terecht te komen. Met de komst van Kroes was na het Marc Overmars-schandaal eindelijk een nieuwe algemeen directeur gearriveerd.

Ook op het gebied van het aanstellen van een nieuwe technisch directeur werden vorderingen gemaakt. Zo kijkt Ajax nadrukkelijk rond bij het Red Bull-concern, waar Christopher Vivel (nog onder contract bij Chelsea) de beoogde opvolger van Sven Mislintat is.

Aan dat alles kwam dinsdagochtend plots een einde. Kroes werd geschorst door Ajax, nadat bleek dat hij op 26 juli 2023 17.500 aandelen kocht in het voetbalbedrijf. Van Praag verwacht dat zijn vertrek onomkeerbaar is.

En dus zijn er plots weer drie kernposities vacant, die Ajax zo spoedig mogelijk moet invullen: de hoofdtrainer, de technisch directeur en de algemeen directeur. "U moet niet denken dat wij maar stilzitten", reageert Van Praag.

"We zijn allang bezig met die functies invullen. En nu dus nog een nieuwe algemeen directeur erbij, dus we gaan deze week om de tafel met elkaar, profielen opstellen en aan de slag."

Eén naam streept Van Praag in ieder geval door: Louis van Gaal gaat geen 'actievere functie' bekleden. "Louis heeft een hele actieve rol via de telefoon. Dat kan ook niet anders, want hij woont in Portugal en hij wil ook niet naar Nederland komen."

"Dus hij zal niet fysiek aanwezig zijn en hij zal ook geen tijdelijke CEO worden", zo werkt Van Praag dat idee uit de wereld. "Hij helpt ons op de achtergrond en is dagelijks in contact met Marijn Beuker (directeur voetbal, red.), dus dat komt goed."

Meer nieuws

Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
0
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
10
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
9
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
3
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties