Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Rhijn: 'Lastig om te weten dat ik dinsdag weer op het bankje ga zitten'

Laatste update:

Onder leiding van trainer John van den Brom kwam de ex-Ajacied dit seizoen tot negen optredens, waarvan zes als basisspeler. "Ja dat is lastig, dat zeg ik eerlijk", beaamt Van Rhijn in gesprek met AZ Fanpage. "Zeker omdat je weet dat je komende dinsdag weer gewoon op het bankje gaat zitten", blikt hij vooruit op de bekerwedstrijd tegen Vitesse. "Dus dat is gewoon vervelend."

Van Rhijn probeert de spaarzame kansen die hij krijgt met beide handen aan te pakken. Hij leefde toe naar de wedstrijd tegen Utrecht, omdat hij wist dat hij zijn concurrent geschorst was. "Uiteindelijk moet je het ook gewoon voor jezelf op een rijtje zetten dat je een goede indruk wil achterlaten, voor jezelf en voor de mensen hier. Dat probeer je dan te doen in de wedstrijden die je krijgt, dit was er daar een van. Het is alleen jammer dat dat niet wekelijks is."

Van Rhijn is bezig aan een moeizaam seizoen. Het publiek van AZ toonde zich dit seizoen meermaals kritisch op de verdediger; zo werd hij na een invalbeurt in de bekerwedstrijd tegen VVV-Venlo op 31 oktober uitgefloten. Mede door die gebeurtenissen deed het Van Rhijn goed om belangrijk te zijn tegen Utrecht. "Mentaal is het natuurlijk fijn om even in de spotlights te staan en even je momentje te hebben. Dat is voor iedere speler fijn."

-
Is het terecht dat Ricardo van Rhijn op de bank zit?

Meer nieuws

Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties