Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van schorsing teruggekeerde Pellè direct goud waard voor Feyenoord

Laatste update:

Vier wedstrijden was hij geschorst en Feyenoord pakte twaalf punten. Het leidde er zelfs toe dat trainer Koeman repte over 'never change a winning team'. Tegen RKC mocht Pellè echter gewoon spelen en de Italiaan was direct weer goud waard voor de Rotterdammers. Na dik 35 minuten werd de spits vrijgespeeld door Ruud Vormer en wipte hij de bal langs en over keeper Arjan van Dijk voor de 1-0. Ook daarvoor was de spits de gevaarlijkste man: Van Dijk redde op een laag schot en een kopbal verdween over.

Ook Lex Immers stichtte gevaar met een kopbal (van de lijn gehaald) en een doelpunt kon niet uitblijven. Die zou Feyenoord dus krijgen via Pellè. Na een handige combinatie met Immers had de spits ook zijn tweede kunnen maken, ware het niet dat zijn stift niet de juiste snelheid en richting had. Voor Feyenoord was er bijzonder weinig aan de hand in de eerste helft, maar coach Koeman zal toch gebaald hebben van het feit dat er voor rust slechts een doelpunt werd gemaakt.

De Rotterdammers lieten de teugels na rust vieren en daardoor kon het RKC van broer Erwin Koeman, die mikte op de counter via snelle spelers als Romeo Castelen en Mitchell Schet, gevaarlijk worden. De grootste kans was nog voor Daniel de Ridder, even nadat hij mocht invallen. De aanvaller profiteerde van een communicatiefout tussen Miquel Nelom en Erwin Mulder, maar prikte de bal rakelings langs de voor hem verkeerde kant van de paal.

Het was voor Feyenoord het sein om weer aan te zetten. Eerst kopte Pellè nog rakelings naast, na een ruim uur was het wel weer raak voor de Italiaan. Hij kopte binnen op aangeven van Ruben Schaken, die zijn basisplaats was kwijtgeraakt aan Wesley Verhoek. Schaken mocht, net als lotgenoot Tonny Vilhena, invallen. Pellè heeft er nu 22 gemaakt in de Eredivisie. Hij heeft nog drie duels om zijn totaal van vorig seizoen (27) te evenaren.

-
Denk je dat Feyenoord als tweede eindigt?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
16
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties