Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Seumeren geeft Silberbauer fikse trap na: 'Kom op zeg....'

Laatste update:

Silberbauer werd eind augustus ontslagen na de eerste drie speelronden verloren te hebben. De Deen was pas acht maanden in dienst, nadat hij de vertrokken Henk Fraser had opgevolgd. "De aanstelling van Michael Silberbauer is achteraf niet succesvol gebleken", moet Van Seumeren concluderen. "Verliezen van Spakenburg, kom op... En als ik zie hoe René Hake het nu doet bij Go Ahead Eagles, zeg ik: we hadden meer geduld met René moeten hebben."

Ook van Hakes opvolger Fraser is Van Seumeren nog altijd overtuigd. Van Seumeren noemt het vertrek van de huidig RKC Waalwijk-trainer echter onvermijdelijk. "Weet je, ik vind Henk een fijne vent. Incidenten op trainingen zijn van alle tijden. Ik denk op dat soort momenten: geef elkaar een hand, drink een biertje, en ga weer door. Maar goed, de maatschappij is veranderd hè. Sponsoren willen niet met dit soort dingen geafficheerd worden."

Ron Jans is inmiddels gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer in Stadion Galgenwaard. De 64-jarige oefenmeester kwam daarvoor terug uit zijn sabbatical. Vorig seizoen werd Jans met FC Twente vijfde in de Eredivisie, waarna hij zich in de play-offs kwalificeerde voor Europees voetbal. Inmiddels dat avontuur alweer ten einde: Twente verloor in de laatste play-offronde voor de Conference League tweemaal van Fenerbahçe.

Meer nieuws

Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
VZ Team van de Week: Boscagli en Saibari worden vergezeld door één Ajax-speler
23
Rondo: 'Ajax zal zich achter de oren krabben, ze hadden hem moeten halen'
7
Derksen kijkt naar Steven Berghuis en zegt: 'Ik zie het aan zijn hoofd'
17
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg terug dat ik beter bij PSV kon blijven'
75

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties