Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Seumeren wil nog drie duels uitspelen: 'Zo breek je alle kijkcijferrecords'

Laatste update:

De bestuurder van FC Utrecht pleit ervoor om spelers en betrokkenen vooraf te laten testen op het coronavirus, alvorens de wedstrijden zonder publiek af te werken. De bekerfinale tussen FC Utrecht en Feyenoord zou eigenlijk deze zondag gespeeld worden, maar inmiddels heeft de KNVB het voornemen bekendgemaakt om die wedstrijd indien mogelijk op 12 juli te spelen. In de Eredivisie hebben AZ, Feyenoord, FC Utrecht en Ajax nog een duel tegoed, door de afgelastingen begin februari als gevolg van storm Ciara.

"Dat zijn wedstrijden waarin iedere club belangen heeft. Ook wij, want als we winnen stijgen we naar plek vijf en pakken we 750.000 euro extra aan tv-opbrengsten", erkent Van Seumeren, wiens club momenteel op de zesde plaats staat met drie punten achterstand op Willem II, maar wel met een beter doelsaldo. Als die wedstrijden worden afgewerkt, staan alle clubs 'op gelijke hoogte' en hebben ook koplopers Ajax en AZ allebei 26 duels gespeeld. Als het aan Van Seumeren ligt, wordt vervolgens de eindstand vastgesteld. De landstitel zal dus gaan naar Ajax of AZ. "De derde wedstrijd is dan de bekerfinale."

De clubeigenaar denkt dat een dergelijke ontknoping niet alleen eerlijk is, maar ook veel bekijks zal trekken. "Ik voorspel je dat alle kijkrecords gebroken worden en dan is het seizoen in ieder geval op een eerlijke manier beslist", oppert Van Seumeren. "En we hebben het hier over grote belangen in tijden waarin je vooral veel uitgeeft en er weinig tot niets binnenkomt. Net als iedere andere branche moet je creatief durven zijn."

Ben je het eens met de oplossing van Frans van Seumeren?

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
10
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
12
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
21
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties