Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van 't Hof reageert op vermeende voorkeursbehandeling Ajax tijdens Studio Sport

Laatste update:

Een X-gebruiker wees Studio Sport zondagavond op de indeling van het programma. De volgorde van de samenvattingen wordt, uitzonderingen daargelaten, al jaren gebaseerd op de stand van de ranglijst in de Eredivisie, maar deze keer werd Ajax eerder uitgezonden dan FC Twente hoewel de Tukkers boven de Amsterdammers staan.

"Waarom Ajax vóór FC Twente uitzenden? Staat de ranglijst de redactie soms niet aan?", viel er te lezen in de tweet, die inmiddels meer dan zestigduizend keer is bekeken. Presentator Gert van 't Hof besloot de X-gebruiker uitleg te geven. "Het was logisch om na Feyenoord even de overwinning van NEC op PSV te laten zien."

"Omdat NEC door de zege Ajax passeert is het weer logisch om Ajax dan te laten zien", vervolgt Van 't Hof. "Zoals we ook AZ - Vitesse en de Twentse derby bij elkaar hebben gehouden. Heb je wel kunnen slapen?", sluit de presentator af met een knipoog.

Meer nieuws

Brian Brobbey wordt nog voor rust gewisseld bij Ajax
11
Ajax heeft Philippe Sandler gescout: dit is de uitkomst
7
Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
45
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
3
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties