Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van 't Schip boos op treuzelende Lachman: 'Het is niet professioneel'

Laatste update:

"Dat moet je niet aan mij vragen, daarvoor moet je bij andere mensen zijn. Ik ga gewoon met mijn staf proberen het om te keren, daar heb ik geloof in", blijft de oefenmeester strijdvaardig voor de camera van de NOS. Dat een deel van het publiek hem liever ziet vertrekken, noemt hij een logisch gevolg van de resultaten. "Ik ben de verantwoordelijke man, dan is er al gauw een pispaal."

De fatale tegentreffer viel in het duel met ADO uit een corner, toen de geblesseerde Thomas Lam werd behandeld aan de zijlijn. Zijn beoogde vervanger Darryl Lachman stond niet meteen klaar om hem af te lossen, waardoor scheidsrechter Siemen Mulder gebaarde dat ADO de corner mocht nemen. Van 't Schip begrijpt die beslissing van de arbitrage en is niet te spreken over zijn pupil.

"Het is terecht dat hij dan zegt: dit duurt te lang. Als je geroepen wordt, moet je binnen een halve minuut klaar zijn. Dat was nu niet aan de orde", aldus de trainer in gesprek met De Stentor. "Ik ben aan het coachen. Spelers moeten er gewoon voor zorgen dat ze zo snel mogelijk klaar zijn. Als een speler dus geblesseerd uitvalt en er wordt aangegeven dat ze moeten warmlopen, moeten ze al weten dat de kans bestaat dat ze in gaan vallen."

"Dat geldt voor elke speler. Het is logisch dat er daarna heen en weer woorden vallen in de kleedkamer. Het is niet professioneel. Laat ik het daarbij houden", aldus Van 't Schip, wiens ploeg op de vijftiende plek staat in de Eredivisie. Zondag kan PEC nog ingehaald worden door FC Groningen en De Graafschap, waardoor het onder de rode streep terecht zou komen. Volgende week gaat PEC op bezoek bij De Graafschap.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties