Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van 't Schip geeft update: kunnen Brobbey en Berghuis spelen in de Kuip?

Laatste update:

Van 't Schip moest zondag improviseren om tot zijn basiself te komen. Naast Brobbey en Berghuis ontbraken onder meer Jordan Henderson, Ahmetcan Kaplan en Josip Sutalo, waardoor Chuba Akpom in de basis startte en Sivert Mannsverk als centrumverdediger acteerde.

Meer: John van 't Schip durft het nog niet aan en begint met Berghuis op de bank | Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk

Tegen PEC kwam het nog goed, maar zondag tegen Feyenoord zal Van 't Schip met grover geschut willen komen. De kans bestaat dat Brobbey het treffen gaat halen.

"Dat is nog niet afgeschreven", sprak Van 't Schip desgevraagd op de persconferentie zondag. Daar herhaalde hij tevens dat Henderson de ontmoeting sowieso niet gaat halen. Dat geldt ook voor het treffen met Go Ahead Eagles, dat donderdag op het programma staat. De midweekse wedstrijd komt ook voor Brobbey te vroeg.

Over Berghuis tast Van 't Schip nog aardig in het duister. De linkspoot kampt al een tijdje met rug- en knieklachten en trainde sinds het uitduel met FK Bodø/Glimt pas één keer mee. "Dat was voor de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard", aldus Van 't Schip. "Toen is hij door zijn rug gegaan. Er is nog niets over te zeggen."

Akpom

Het leek zondag even of ook Akpom zich bij de ziekenschare zou voegen. De Engelsman, die tweemaal trefzeker was, oogde enigszins aangeslagen toen hij van het veld stapte.

Van 't Schip nuanceerde dat al door het 'gewoon kramp' te betitelen. "Zoals het er nu naar uitziet is het niks", aldus Van 't Schip.

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties