Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van 't Schip hakt knoop door over meespelen Brian Brobbey in opstelling Ajax

Laatste update:

Rulli is onder de lat de vervanger van Ramaj, die tegen Go Ahead Eagles (1-1) een elleboogbreuk opliep en hoogstwaarschijnlijk de rest van het seizoen mist. Devyne Rensch, Ahmetcan Kaplan en Jorrel Hato zijn de centrumverdedigers van dienst.

Anton Gaaei bestrijkt de rechterflank, terwijl Kenneth Taylor aan de linkerkant van het middenveld staat. Tussen hen in moeten Sivert Mannsverk en Benjamin Tahirovic voor de controle zorgen. Bergwijn wordt geflankeerd door Kristian Hlynsson (rechts) en Mika Godts (links).

Ajax gaf tegen Go Ahead niet voor het eerst dit seizoen een zege in blessuretijd uit handen, waardoor de strijd om plek vijf nog onverminderd spannend is. De Amsterdammers hebben momenteel twee punten meer dan nummer zes NEC, dat zal hopen op een Rotterdamse zege. Na de nederlaag van AZ bij PSV (5-1) maken de Amsterdammers ook nog kans op plek vier, al lijkt alleen een zege in De Kuip genoeg om daar nog serieus aanspraak op te maken.

Ondanks het teleurstellende resultaat tegen Go Ahead liet Van 't Schip na afloop van dat duel weten vertrouwen te hebben in een goed resultaat tegen Feyenoord. "Het blijft een Klassieker. Dat is een wedstrijd op zich. Als wij spelen zoals we vandaag (donderdag, red.) in de eerste helft hebben gespeeld, dan denk ik dat we gewoon een heel goede partij op de mat kunnen leggen in De Kuip."

Ajax zal zich daarnaast willen revancheren voor de onderlinge ontmoeting eerder dit seizoen. De recordkampioen van Nederland ging in eigen huis met historische cijfers onderuit tegen zijn aartsrivaal (0-4). De wedstrijd moest op een andere dag worden afgewerkt, nadat er meermaals vuurwerk op het veld terecht was gekomen.

Opstelling Ajax: Rulli; Hato, Kaplan, Rensch; Taylor, Tahirovic, Mannsverk, Gaaei; Godts, Bergwijn, Hlynsson

Bekijk Feyenoord - Ajax live op ESPN via Ziggo!

Feyenoord - Ajax:

Meer nieuws

Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
1
'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
9
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
10
Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties