Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van 't Schip hevelt spaarzaam lichtpuntje over naar A-selectie Ajax

Laatste update:

Het bericht over het definitief overhevelen van Hlynsson komt niet helemaal als een verrassing. De aanvallende middenvelder begon de afgelopen vier competitiewedstrijden in de basis en lijkt voorlopig het volste vertrouwen te hebben van Van 't Schip.

De nieuwbakken oefenmeester liet hem starten in de thuiswedstrijden tegen FC Volendam (2-0) en sc Heerenveen (4-1). Hlynsson vormt onder Van 't Schip een middenveld met Kenneth Taylor en Branco van den Boomen en doet dat tot dusver naar behoren.

De IJslandse jeugdinternational kwam in januari 2020 over van Breidablik. Een kleine twee jaar later, in december 2021, maakte Hlynsson zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax, toen hij meteen trefzeker was in de TOTO KNVB Beker-wedstrijd tegen BVV Barendrecht.

Ook in de Eredivisie heeft Hlynsson zijn eerste treffers genoteerd. Tweeënhalve week geleden was hij nog twee keer trefzeker in Stadion Galgenwaard, toen Ajax met 4-3 verloor op bezoek bij FC Utrecht. In totaal staat de teller op negen officiële wedstrijden, waarin hij vier keer wist te scoren.

Namens Jong Ajax kwam Hlynsson de afgelopen jaren tot 80 officiële wedstrijden, waarin hij 16 keer scoorde en 13 keer aangever was. Het contract van de IJslander loopt nog door tot de zomer van 2026.

Vind jij het terecht dat Kristian Hlynsson momenteel een basisplaats heeft?

Meer nieuws

Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
10
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
15
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties