Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van 't Schip hoeft niet te vrezen: 'Voor de winterstop zullen we niet ingrijpen'

Laatste update:

"Voor de winterstop zullen wij niet ingrijpen, om de simpele reden dat we ervan overtuigd zijn dat we hier met de huidige staf uit kunnen komen. Die kans moeten zij in de resterende wedstrijden ook krijgen. Ook nu gaan we in de winterstop met de trainers evalueren", zegt Visser in gesprek met de Stentor. Hij stelt dat het dan vier kanten op kan. "We kunnen verlengen, na het seizoen afscheid nemen, het nog een paar maanden de kans geven of besluiten dat het beter is om meteen uit elkaar te gaan, als het dan met nog steeds elf punten een kansloze missie blijkt bijvoorbeeld."

"Maar wat wij ook besluiten, ik weet zeker dat wij daar gezamenlijk goed uit gaan komen", vervolgt de voorzitter van PEC. Hij merkt dat er in het supporterscafé veel gewezen wordt naar Van 't Schip. "Dat mag, iedereen mag zijn of haar mening hebben. Die heb ik als verantwoordelijke ook. Wij werken nog steeds heel prettig samen met John. Ik zie dat hij nog steeds geëngageerd is en geen domme dingen doet. De trainer is strijdbaar, dus wat ons betreft staan alle seinen op groen."

"Laten we eerlijk zijn: de trainer vervangen helpt vaak ook niet. Twente is daar vorig jaar met Gertjan Verbeek misschien wel het beste voorbeeld van. Het is juist nu belangrijk om met zijn allen de rust te bewaren en massaal achter de club te gaan staan", besluit Visser. PEC Zwolle hervat de competitie na de interlandperiode met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag.

Vind jij dat PEC Zwolle op korte termijn afscheid moet nemen van John van 't Schip?

Meer nieuws

Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
0
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
4
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
12
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
24
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties