Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van `t Schip is bijzonder positief over één Ajax-speler: 'Leuk om hem te zien'

Laatste update:

Na vier opeenvolgende competitiewedstrijden zonder zege wonnen de Amsterdammers wél van FC Utrecht. Een stabiel ogend Ajax kwam vlak voor rust via Brian Brobbey op een 1-0 voorsprong. Na 75 minuten bepaalde Kenneth Taylor de eindstand op 2-0.

Net als in het verloren duel met AZ begonnen de Amsterdammers met drie centrumverdedigers. Onder meer Kaplan kreeg, mede door de afwezigheid van Josip Sutalo, een basisplek. Hij liet een uitstekende indruk achter, ziet Van 't Schip.

"De jongens hebben heel gedisciplineerd gespeeld en ze hadden de juiste focus", geeft Van 't Schip aan voor de camera van ESPN. "Complimenten aan de groep voor de uitvoering. Ik ben blij dat we hebben aangetoond dat we ook op deze manier kunnen spelen."

"Nu speel je met wingbacks en in de opbouw hadden we wat meer tijd nodig om erdoorheen te komen, want Utrecht wilde hoog drukzetten. We bleven gelukkig rustig aan de bal en we kwamen er een aantal keer goed uit."

"Kaplan heeft vandaag ook heel goed gedaan. Hij was rustig aan de bal en behield het overzicht. In de duels is hij ook stug, want ik denk dat Sam Lammers uiteindelijk geen makkelijke middag had."

"Het is goed om te zien dat hij na zo'n zware blessure nu weer negentig minuten kan spelen. Voor ons een speler erbij", aldus Van 't Schip.

Meer nieuws

Braziliaans toptalent vertrekt voor 30 miljoen euro naar de Premier League
0
Bayern wil Leverkusen beroven van sterkhouder en bereikt persoonlijk akkoord
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Toptalent bereikt geen akkoord met Ajax en staat voor transfer naar PSV'
24
Manchester United en Ten Hag laten droom van Alejandro Garnacho uiteenspatten
5
'Erik ten Hag moet vrezen voor vertrek van Manchester United-captain Fernandes'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties