Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van 't Schip kan basisplek niet meer beloven na sterke optredens van concurrent

Laatste update:

Het is volgens Van 't Schip dan ook niet vanzelfsprekend dat Brian Brobbey na zijn blessure weer terugkeert in de basis van Ajax. "Dat is niet vanzelfsprekend, want iedereen moet het telkens weer opnieuw laten zien."

Meer: Kieft start discussie over Akpom: ‘Dat zal voor Ajax een lastige afweging zijn’

Toch is de oefenmeester van de recordkampioen van Nederland ook te spreken over de prestaties van Brobbey de afgelopen weken. "Ik vind dat hij het voor zijn blessure geweldig heeft gedaan. Hij was voor het team heel belangrijk."

Brobbey's grootste concurrent, Akpom, heeft het niet onverdienstelijk gedaan. Akpom was trefzeker in het duel met Vitesse (5-0 winst) en maakte ook al doelpunten in de wedstrijden tegen FC Volendam (2-0 winst), Almere City (2-2) en sc Heerenveen (4-1 winst).

Van 't Schip is dan ook tevreden over de inbreng van de Engelsman. "Akpom is ook belangrijk geweest in zijn invalbeurten en tegen Vitesse. Maar dat is ook waar we naartoe willen: meer competitie in de selectie. Voorin gebeurt dat nu al langzamerhand."

"Hij heeft duidelijk laten zien dat hij van waarde is", gaat de trainer van Ajax verder. "Hij kan ook vanaf het begin spelen, dus dat is mooi meegenomen voor ons."

Of Akpom tegen Marseille ook aan de aftrap verschijnt, is nog onzeker. Volgens Van 't Schip is Brobbey fit genoeg om te starten en gaat hij zeker 'een gedeelte spelen'. Of Brobbey ook in de basis begint, maakt Van 't Schip donderdag ongeveer een uur voor de aftrap om 21:00 uur bekend.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties