Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van 't Schip krijgt helder signaal van Ajax-reserve: 'Ga vol voor mijn plek'

Laatste update:

De Argentijnse doelman, die in de winterse transferperiode van het seizoen 2022/23 voor acht miljoen euro naar Ajax verkaste, was medeverantwoordelijk voor het eerste clean sheet van Jong Ajax in een uitwedstrijd dit seizoen.

Rulli zelf is echter gewoon blij dat hij weer op het veld staat. "Ik ben heel erg blij dat ik weer heb gevoetbald. Ik heb vijf maanden niet gespeeld. Ik heb hard gewerkt en ook mindere momenten meegemaakt."

"Ik heb het team in de slechtste fase van het seizoen niet kunnen helpen. Ik heb alles vanaf de bank in mijn huis moeten aanschouwen. Niemand wil geblesseerd zijn, ik heb het halve seizoen moeten missen", besluit de doelman.

"Ik snap dat er niet voor iedereen plek is in de basis van het eerste, maar het is mooi om weer wat minuten te kunnen maken", gaat de 31-jarige sluitpost verder met een grote glimlach.

Rulli neemt nog even de tijd om Dave Vos te bedanken. "Ik wil graag de trainer van Jong Ajax bedanken dat ik de kans heb gekregen vandaag. Bedankt voor het vertrouwen en ik ga vol voor mijn kans bij het eerste."

Bayern München
Ook wordt de wereldkampioen van 2022 nog gevraagd naar de transfergeruchten van afgelopen zomer, toen hij dicht bij een overstap naar Bayern München was. "Daar wil ik niet over praten, dat is al heel lang geleden."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties