Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van 't Schip wijst naar scheidsrechter: 'Dan krijg je dit soort excessen niet'

Laatste update:

"Het heeft ermee te maken dat de scheidsrechter niet optreedt tegen bepaalde dingen. Willem II kon naar hartenlust tijdrekken. Dat moet hij bestraffen, daar heeft hij gele kaarten voor op zak", zegt Van 't Schip in gesprek met FOX Sports. De oefenmeester wijst op het tijdrekken van Willem II-doelman Timon Wellenreuther. "Als hij snel geel krijgt, doet hij dat daarna niet meer. Je moet als scheidsrechter een grens trekken: tot hier en niet verder."

"Hij wees elke keer op zijn horloge, ten teken dat er tijd zou worden bijgetrokken, maar dat gaat niet helpen. Op deze manier raken de spelers en het publiek geïrriteerd en krijg je een wedstrijd die uit de hand kan lopen", vervolgt de oefenmeester van PEC Zwolle. "Nogmaals: ik keur het niet goed, maar we zijn allemaal mensen met emoties. Als de scheidsrechter harder optreedt, krijg je dit soort excessen ook niet."

-
Ben jij het met John van 't Schip eens?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties