Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Veen onthult vreselijke verwensing NAC-supporters als reden provocatie

Laatste update:

Van Veen staat na het duel ESPN te woord. Hij legt uit waarom hij zo reageerde. "Ik hou wel van emotie, maar er zitten daar volwassen mannen met kinderen, die mijn het dochter het k-woord toewensen. Mijn dochter is nog geen eens geboren en ze wordt al kapot bedreigd." Van Veen geeft daarnaast wel toe dat hij niet het goede voorbeeld heeft gegeven, maar dat er een grens is. "Ik sta op tegen mensen die denken dat ze alles kunnen zeggen."

Van Veen krulde de bal van net buiten de zestien op fraaie wijze in de rechterhoek langs de kansloze doelman Tein Troost. De 32-jarige aanvaller van Groningen rende vervolgens naar de fans van NAC om opzichtig zijn doelpunt te vieren.

Van Veen, die nog een schop uitdeelde aan een reclamebord, kreeg behoorlijk veel bier over zich heen van de woedende aanhang van de thuisspelende ploeg. Het duel kwam stil te liggen en Van Veen ontving een gele kaart voor zijn opmerkelijke actie.

Een en ander heeft wellicht te maken met een post op X van Van Veen van een week geleden. 'Ga eens lopen man. Hoop dat jullie een miskraam krijgen', zo stuurde FC Groningen-supporter Jos naar de aanvaller van De Trots van het Noorden.

Dat bericht stuurde hij in de slotfase van de wedstrijd tussen Groningen en FC Den Bosch, door de thuisclub op pijnlijke wijze met 0-3 verloren. Van Veen deelde het privébericht dat hij ontving op zijn X-pagina, om het vervolgens alweer snel te verwijderen.

Eerste Divisie
NAC Breda
3 - 2
FC Groningen

Meer nieuws

Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
3
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
15
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
11
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
1
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
27
The Telegraph: Justin Bijlow in beeld bij slechts 1 club uit de Premier League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties