Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van Wolfswinkel tekent voor drie seizoenen bij Vitesse

Laatste update:

"Vitesse is de club die mij in mijn jeugd de kansen heeft geboden. Ook heb ik namens Vitesse in het betaald voetbal gedebuteerd en zoiets vergeet je nooit. Na verschillende buitenlandse avonturen kijk ik er naar uit om terug te keren op de Nederlandse velden. Ik hoop snel mijn draai te vinden en wil met goed spel en zo veel mogelijk doelpunten en assists belangrijk zijn voor Vitesse", aldus Van Wolfswinkel.

De tweevoudig international van het Nederlands elftal, die bij Norwich nog een contract voor één seizoen had en aanvankelijk op weg leek naar Birmingham City, gaat met rugnummer dertien spelen en sluit vrijdag aan bij de training. "Ricky is precies zo'n buitenkans waar we naar uit keken. Ricky kent de club en de Nederlandse competitie. Hij staat te popelen om aan te sluiten bij de groep. Met deze versterking zijn we klaar voor de start van de competitie", zegt directeur Mo Allach.

STUNT! Vitesse haalt Ricky van Wolfswinkel (27) per direct terug naar Nederland! #wezijnbenieuwd #succes #oudebekende

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk jij dat Ricky van Wolfswinkel snel weer terugkeert bij Oranje?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
89
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties