Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool

Laatste update:

De captain van Feyenoord voedt daarmee de geruchten over een mogelijk vertrek bij Feyenoord, daar trainer Arne Slot op het punt staat om als manager aan de slag te gaan bij the Reds. Geertruida deelt beelden van zijn bezoek via Snapchat.

Meer: Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC

Het bezoek van Geertruida is ze ook in Engeland niet ontgaan. Zo gaat onder meer Anfield Sector, een populair Liverpool-fanaccount, met de foto aan de haal. Feyenoord kwam donderdag al in actie in de Eredivisie en geniet om die reden een vrij weekend.

Voetbalzone staat voor meepraten over voetbal, maar sommige onderwerpen zijn minder geschikt voor een inhoudelijke discussie. De comments onder dit artikel staan daarom uit.

Meer nieuws

Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
38
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
11
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
18
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties