Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vandaar dat de geflatteerde zege op Duitsland meteen waarde kreeg'

Laatste update:

Het Algemeen Dagblad maakt de kanttekening dat de oefeninterland van zijn relevantie werd ontdaan door de vele wisselingen bij beide ploegen. "Het nieuwe Oranje van Ronald Koeman overleefde ook tegen deze toptegenstander. Natuurlijk, een volwaardige interland kon je het moeilijk noemen, daarvoor hadden beide landen veel te veel wisselingen in hun basisploeg", schrijft de krant.

"Na rust speelden de Belgen zonder vrijwel al hun grote namen, de ene wissel volgde tot vervelens toe op de andere", vervolgt het ochtendjournaal. "Maar toch: ook in deze wedstrijd zag je weer duidelijk terug waar Koeman naartoe wil met dit Oranje. Geen speelwijze volgens de aloude Hollandse school, maar een aanpak gestoeld op realisme, afgestemd ook op de beschikbare kwaliteit die nu voorhanden is."

"In Brussel hielden de Rode Duivels als nummer één van de wereld relatief eenvoudig stand tegen Oranje", concludeert De Telegraaf. "In deze fase van het seizoen valt te begrijpen dat bondscoaches er in oefeninterlands rekening mee houden dat hun spelers zware internationale clubverplichtingen hebben en hen sparen waar het kan. Vandaar kwamen onder anderen Frenkie de Jong, Ryan Babel en Georginio Wijnaldum niet van de bank."

"De hooggespannen verwachtingen van de huidige lijstaanvoerder van de FIFA-ranking tegen een Nederlands elftal dat dit najaar serieuze tekenen van herstel toont, geen moment werden waargemaakt", stelt die krant, die Oranje in een 'Belgische formatie' zag starten. "Op het WK had Roberto Martinez op de linkerflank de aanvaller Yannick Carrasco staan en de Nederlandse bondscoach kopieerde dit met Arnaut Danjuma Groeneveld, die voor het eerst in de basis stond."

De Volkskrant is lovend over het spel van Memphis Depay. "Sterk, uitdagend, actief, zwervend, met zoveel zelfvertrouwen dat het soms naar zelfoverschatting neigt", zo klinkt het. Volgens het ochtendjournaal zijn de oefeninterlands door de komst van de Nations League nog meer in de schaduw komen te staan. "Tja, zo'n oefenpartij in de drukke periode bij de clubs bewijst ook dat de Nations League in de ultrakorte tijd van zijn bestaan een sterke positie heeft verworven, een staaltje marketing van de UEFA om u tegen te zeggen."

"In de Nations League voelen trainers zich genoodzaakt hun sterkste ploeg op te stellen en zijn ze beperkt in hun wisselmogelijkheden", vervolgt de krant. "Vandaar dat de geflatteerde zege op Duitsland van afgelopen zaterdag meteen waarde kreeg. Er was reuring in het land dat jaren zat te kniezen om zijn voetbal, over hoe goed 'we' alweer zijn. Maar dan speelt drie dagen later een heel ander elftal een oefenpartij, mede om de clubs een plezier te doen."

"Geen vervolg gisteravond in Brussel van de nieuwe lente voor het Nederlandse voetbal, zoals die zaterdag her en der was afgekondigd na de 3-0 zege van Oranje op Duitsland. Nee, een avond met steeds meer reserves, een derby van de Lage Landen zonder lading, met een gelijkspelletje", zo luidt de conclusie van Trouw. "Het was natuurlijk ook nog geen nieuwe lente voor het Nederlandse voetbal. Dat kan niet, in dit stadium van opbouw en ontwikkeling, waarin Koeman gisteren vrijwel al zijn spelers liet opdraven."

-
Zie jij een positieve ontwikkeling bij Oranje?

Meer nieuws

Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
0
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
1
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties