Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Vanwege zijn leeftijd is Neymar de toekomst van deze club'

Laatste update:

"Nee, hij wordt niet beïnvloed door de berichtgeving", verzekert de verdediger in gesprek met ESPN. "Neymar is eraan gewend dat mensen over hem praten, en hij is gewend aan druk van de buitenwereld. Er zullen altijd geruchten over hem opduiken. Hij is nog jong en ik hoop dat hij nog vele jaren bij Barcelona blijft. Hij is een enorm belangrijke speler voor de club."

Neymar zou uit zijn op een leidersrol, die hij momenteel niet kan vertolken door de aanwezigheid van vedette Lionel Messi. Volgens Mascherano is Neymar bij Barça echter ook van groot belang. "Vanwege zijn leeftijd is hij de toekomst van de club. We hopen dat we op hem kunnen bijven rekenen", vertelt de de routinier van Barcelona.

Barcelona hoopt dat er spoedig duidelijkheid is, omdat de tour door de Verenigde Staten anders een 'circus' wordt. "Ik ben niet de aangewezen persoon om advies te geven, maar ik zie dat hij hier echt heel gelukkig is", vervolgt Mascherano. "Barcelona heeft het voor hem mogelijk gemaakt om op zijn top te zijn. Maar uiteindelijk moet iedereen zijn eigen beslissing nemen."

Doet Neymar er goed aan naar Paris Saint-Germain te gaan?

Meer nieuws

Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
0
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
8
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
8
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
8
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties