Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

VAR speelt hoofdrol in kraker tussen Fenerbahçe en Galatasaray

Laatste update:

Na 54 minuten spelen brak Galatasaray de ban. Fenerbahçe probeerde uit te breken, maar werd ruimschoots voor de middenlijn gestopt. Emre Kilinç rukte op en bezorgde de bal bij Abdallah, die Serdar Aziz op de rand van het strafschopgebied eenvoudig uitspeelde en het leer vervolgens laag in de rechterhoek achter doelman Altay Bayindir mikte: 0-1. Een schitterend moment voor de Egyptenaar, die vier dagen geleden in zijn debuut tegen Istanbul Basaksehir (3-0) al trefzeker was geweest.

Bulut koos nog geen tien minuten later voor de entree van Mesut Özil en Papiss Cissé. Met een frisse wind in het team dacht Fenerbahçe een kwartier voor tijd op gelijke hoogte te komen toen Ozan Tufan de bal uit een vrije trap van Özil vanaf de rechterkant achter doelman Fernando Muslera kopte. De VAR keurde het doelpunt echter niet goed, daar Tufan met zijn arm vóór Taylan Antalyali stond en dus buitenspel liep.

In de slotfase van de altijd beladen derby bleef het spannend. Een vrije trap van Özil richting de linkerkruising was een makkelijke prooi voor Muslera en een uitbraak van Babel had een beter lot verdiend dan een schot hoog over het doel van Bayindir. Cissé claimde nog een strafschop na een duel met Donk, maar daar wilde scheidsrechter Cüneyt Çakir niet aan.

Fenerbahçe en Galatasaray hebben nu evenveel punten, 48, na 23 speeldagen in de Süper Lig, waar het onderling resultaat doorslaggevend is. Het eerste duel in het Türk Telekom Stadium eindigde doelpuntloos: 0-0. Stadsgenoot Besiktas kan zondag ook op 48 punten komen als thuis van Konyaspor wordt gewonnen.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties