Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Varane verdient de Ballon d'Or en ik hoop dat de winnaar een Fransman wordt'

Laatste update:

Vorige maand werd Varane nog opgenomen in het FIFA FIFPro Wereldelftal van het Jaar, na zijn indrukwekkende jaar met Real Madrid en het nationale elftal van Frankrijk. "Hij is een fantastische jongen en een goede prof", zegt Pavard bij Téléfoot. "Hij heeft talloze prijzen gewonnen als voetballer. Dit jaar heeft hij de wereldbeker en de Champions League gewonnen. Hij verdient het en ik hoop dat de winnaar een Fransman wordt."

Blaise Matuidi noemt Varane 'een van de beste verdedigers ter wereld, zo niet de beste'. "Hij heeft een fantastische carrière gehad, die nog lang zal duren. Hij is nog jong", aldus Matuidi, die echter ook een lans breekt voor Kylian Mbappé. De negentienjarige aanvaller wordt in het algemeen meer kans toegedicht om de duopolie van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi te doorbreken. "Hij heeft zich bewezen als een grote speler, ondanks zijn jonge leeftijd."

"Wat hij op het veld laat zien, is heel indrukwekkend. Op de training zien we hetzelfde. We zijn heel blij om met hem te kunnen werken", aldus vervolgt de middenvelder. "Ik ga geen favorieten noemen, want ik wil geen vijanden maken in de spelersgroep. Moge de beste winnen. Maar Mbappé heeft alles om de Ballon d'Or te winnen: dit jaar of in de toekomst."

Denk je dat een Franse speler de Ballon d'Or wint?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties