Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vaste bankzitter PSV wacht af: 'Eind dit seizoen gaan we wel praten'

Laatste update:

Zoet keepte tot nu toe alle dertig duels en zal ook tegen sc Heerenveen weer plaatsnemen onder de lat. Dat Pasveer tot een paar beker- en Europa League-wedstrijden kwam, geeft hem geen bevredigend gevoel. "Nee, absoluut niet", zegt hij in een interview met RTV Oost. "Wat dat betreft kijk ik ook niet met voldoening terug op dit jaar. Het is voor mij taak om te laten zien dat ik in het doel hoor te staan. Dat probeer ik ook elke dag te laten zien."

"Ik ga absoluut niet met gemak op de bank zitten, ik leef ook minder toe naar de wedstrijd dan de jongens die spelen. Dat is ook logisch, want je rol is bekend", geeft Pasveer aan. Hij zegt dat hij probeert op een andere manier zijn energie kwijt te raken: door plezier te maken met de rest van de selectie en de jongens die in hetzelfde schuitje zitten, met zich mee te trekken. "Dat gaat me voor nu nog wel goed af, maar hoe we dat verder gaan oplossen, dat is van later zorg."

"Voor nu is het bezig zijn met het kampioenschap, zorgen dat we dat binnenhalen. Dan heb je even de ondergeschikte rol voor jezelf, het teambelang staat voorop. Aan het eind van het seizoen gaan we wel praten om de ideeën van de club en mijn ideeën naast elkaar te leggen", aldus de 31-jarige Pasveer. Spijt van zijn besluit om Heracles in te ruilen voor PSV heeft de ervaren keeper overigens zeker niet, zo benadrukt hij.

"Als je nooit de uitdaging aan durft te gaan, kies je voor het oude vertrouwde en in principe de simpele keuze. Zo zit ik niet in elkaar, ik wil ergens voor vechten en ergens voor gaan en dat heb ik altijd wel gedaan. Tot nu toe is dat altijd wel goed gegaan. Dan moet je niet meteen bij de pakken neer gaan zitten en denken dat je een verkeerde keuze hebt gemaakt."

Remko Pasveer is ... tweede doelman bij PSV

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
10
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
92

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties