Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Brom verplaatst zich in scouts: 'Dan denk je: dit kan helemaal niet'

Laatste update:

In gesprek met Voetbal International zegt de coach van AZ dat hij vooral met vragen blijft zitten, als hij bijvoorbeeld terugdenkt aan het verlies van afgelopen weekend tegen Roda JC. "Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Als het loopt, kunnen we hartstikke goed voetballen. Als het niet loopt, zakken we snel door de ondergrens."

"Als je een scout bent en je ziet AZ in de Europa League en drie dagen later in de competitie, dan ?denk je: dit kan helemaal niet", aldus Van den Brom. Dat het vooral thuis niet wil vlotten, vindt de trainer van AZ 'frappant', geeft hij aan in het weekblad. "Het zag er absoluut niet fris uit. En daar zullen we met z'n allen kritisch naar moeten kijken, want tot half december zitten we in dit ritme", weet Van den Brom.

Zie jij AZ 'gewoon' in het linkerrijtje van de Eredivisie eindigen?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
2
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
58
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties