Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Gijp werpt ander licht op heldenrol Lionel Messi: 'Dit is geel. Pleur op!'

Laatste update:

Johan Derksen, die zich al meermaals niet de grootste fan van Messi toonde, is gematigd positief over het optreden van de Argentijn. "Het is wel veelzeggend. Wat hij doet: iedere wedstrijd heeft hij één of twee beslissende acties en hij liet zien dat hij wel degelijk strafschoppen kan nemen. Toch blijft het gek dat een mannetje zich meer dan een uur wandelend over het veld beweegt, met twee à drie bevlieginkjes de wedstrijd beslist en dat Argentinië vervolgens met tien werkers erbij een serieuze kans maakt om wereldkampioen te worden. Dat zegt heel veel over dit WK."

Van der Gijp klinkt positiever, al is de analist niet uitgesproken over de vergelijking met Diego Maradona, die met Argentinië het WK won in 1986. "Maradona was wel héél erg aanwezig toen, hè. Die zat echt in zijn hoogtijdagen. Messi loopt niet op zijn laatste benen, maar het is natuurlijk wel minder geworden. Maar dan nog." De analist is vol ongeloof en moet lachen wanneer hij terugdenkt aan de benutte penalty van Messi. "Zo'n strafschop: daar moet je gewoon geel voor geven. Pleur op! Schiet die bal er gewoon normaal in. Waarom zou je die bal in de kruising schieten?"

"Het gebeurt zelden dat je naar de kleedkamer gaat en tegen elkaar zegt: we hebben een hartstikke lekkere eerste helft gespeeld, maar we staan 2-0 achter. Dat was vandaag zo", besluit Van der Gijp, die van mening is dat Kroatië, ondanks de nederlaag, geen slechte wedstrijd speelde. Dick Advocaat, eveneens te gast in het praatprogramma van SBS6, heeft louter fraaie woorden over voor de gedeeld topscorer van het WK. "Die paar momenten die je ziet van Messi zijn toch geweldig! Het is altijd bepalend, of je nou wint of verliest. Echt een fenomeen", besluit de trainer van ADO Den Haag.

WK
Argentinië
3 - 0
Kroatië

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties