Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Meijde ziet maar één Ajacied die wil winnen: 'Maar bij Berghuis zie je...'

Laatste update:

"Op dit moment is Brian Brobbey eigenlijk de enige in het team die er nog een beetje in gelooft en wil werken voor het team", zo merkt Van der Meijde op tijdens de uitzending op maandagavond. "De rest loopt er maar beetje bij van: het zal allemaal wel."

Meer: Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself | Steven Berghuis is trots op mijlpaal die hij bereikte in shirt van Ajax

"Het ligt natuurlijk ook wel aan de kwaliteiten. Als je kijkt naar hoe Ajax wil opbouwen met een doorschuivende Rensch... dat had je normaal wel kunnen doen met goede spelers, maar die heb je niet. Dat positiespel ga je dus ook niet leren."

"Hij is echt nog de enige die sleurt, sprint en een bal wil vasthouden", vervolgt Van der Meijde. "Hij is alleen maar bezig met het winnen van die wedstrijd en daar moet de rest een voorbeeld aan nemen, maar dat wordt heel moeilijk."

"Je ziet ook gewoon dat het positiespel niet werkt met deze spelers. Ze spelen elkaar allemaal op het verkeerde been, te laat of te hard aan. Het maakt niet uit wie je dan voor de groep zet, maar dat positiespel ga je niet kunnen spelen." De oud-vleugelspits laat blijken dat hij bij onder meer Berghuis ziet dat de echte strijdlust ontbreekt.

"Iemand als Berghuis had eerst heel goede spelers om zich heen, maar speelt nu met spelers die niet weten wat ze aan het doen zijn. Dan denk je: ik kan er wel twee in schieten, maar we krijgen er drie om de oren", aldus Van der Meijde, die bijval krijgt van Sneijder.

"Ik denk dat Van 't Schip hier wel veel van geleerd heeft. Wat hij dit weekend heeft gezien kan zomaar gevolgen hebben voor bepaalde spelers. Voor wie? Nou, voor een Berghuis bijvoorbeeld. Hij was een beetje geblesseerd aan zijn kuit, maar dat is geen excuus", geeft ook Sneijder aan.

Eredivisie
Almere City FC
2 - 2
Ajax

Meer nieuws

Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
5
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
13
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
13
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties