Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Sar: 'Nederland is trots op dit stadion en Ajax is trots hier te spelen'

Laatste update:

De oud-doelman speelde zelf drie jaar in de ArenA, dat nu zijn werkterrein is als aankomend algemeen directeur. Hij zei donderdag dat hij het fantastisch vond het stadion na verbouwing te mogen heropenen. "Ik was erbij toen de eerste paal werd geslagen, toen het hoogste punt werd bereikt en bij het openingsduel. De eerste jaren ging het moeizaam, maar in 1998 volgde het eerste kampioenschap", roept Van der Sar in herinnering op de clubwebsite.

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

"De historie vanuit De Meer en het Olympisch Stadion neem je niet zomaar mee, maar nu, twintig jaar later, heeft de ArenA een Ajax-hart gekregen. Nederland is trots op dit stadion en Ajax is trots hier te spelen", aldus de directeur. Eerder op de dag zei stadionwoordvoerder Hendrik Jan de Mari in De Telegraaf dat de ArenA toe is aan een uitbreiding van de capaciteit.

Er zouden zo'n tienduizend plaatsen bij moeten komen, gaf hij aan. Op dit moment biedt de thuishaven van Ajax plaats aan iets meer dan 53.000 supporters. Grote rivaal Feyenoord heeft ook al jaren plannen voor een andere, grotere thuishaven. Die zou op de plaats moeten komen van trainingscomplex Varkenoord. De Kuip wegdoen is echter een plan dat veel supporters van de volksclub tegen de borst stuit. De huur van De Kuip is, volgens afspraak, al wel opgezegd per 2017.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
12
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
57
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties