Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

V/d Vaart adviseert Ajax: 'Direct halen, ik krijg een Ihattaren-gevoel bij hem'

Laatste update:

Halilovic speelde in het verleden voor een hoop clubs. Als toptalent van Dinamo Zagreb maakte hij op zeventienjarige leeftijd de overstap naar FC Barcelona. De Kroaat kwam in het seizoen 2019/20 als huurling van AC Milan uit voor sc Heerenveen. Deze zomer probeerde Van der Vaart hem opnieuw aan een Nederlandse club te helpen.

"Klopt het dat jij hem bij heel veel clubs hebt aangeboden?", vraagt presentator Sjoerd van Ramshorst aan Van der Vaart, die vervolgens bevestigend antwoordt: "Ja, dat klopt. Behalve bij Fortuna, haha. Dat is echt waar. Halilovic belde me zelf een keer op, want ik heb zijn broer getraind bij Esbjerg fB. Halilovic belde me op en zei dat hij terug wilde naar Nederland en vroeg of ik hem een beetje kon helpen om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Ik heb iedereen gebeld: FC Volendam, Vitesse..."

"Mislintat ook?", vraagt Van Ramshorst grappend. Van der Vaart: "Nou, als ik het momenteel voor het zeggen had bij Ajax, zou ik hem meteen halen. Dat meen ik oprecht. Hij moet wel nog wat fitter worden, dat snap ik. Ik probeerde hem aan een stage te helpen. Ik heb zelfs Pierre van Hooijdonk gebeld voor NAC, die zei: 'Laat maar komen.'"

Halilovic zag het zelf echter niet zitten om in de Keuken Kampioen Divisie te spelen. "Alle andere clubs zeiden 'nee'", geeft Van der Vaart aan. "Excelsior heette hem wel welkom en liet hem twee dagen meetrainen. Dat ging top, Excelsior wilde hem hebben, maar toen kwam Fortuna via een andere weg en is hij daarheen gegaan. Ik ben zo blij voor hem. Je hebt een beetje het Ihattaren-gevoel bij hem. Als je hem weet te raken... Hij heeft de perfecte leeftijd en het is een geweldige gozer."

Meer nieuws

Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
8
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
41
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
9
Noa Vahle tegen Brobbey: 'Je liep na afloop woedend naar hem toe, wat zei je?'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties