Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Vaart complimenteert Van Dijk om nieuwe reactie op Van Basten: 'Leuk!'

Laatste update:

"Ik vond hem scherper dan de vorige keer", zei Van Basten na de 0-2 overwinning van Oranje op Qatar bij de NOS. "Ik vond hem meer aanwezig dan de vorige keer. Dat is alleen maar positief, denk ik." Van der Vaart deelde Van Dijk vervolgens een compliment uit, aangezien hij zich de kritiek van Van Basten leek aan te trekken. "Ik vind het wel leuk om te zien. Hij is zo'n grote speler en dat is Marco ook geweest."

Meer: Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje

"Hij heeft er toch naar geluisterd", vervolgde Van der Vaart. "Hij was het niet gewend om kritiek te krijgen, maar heeft er toch iets mee gedaan. Dat kon je ook zien aan zijn opmerking, dat hij tevreden was over zichzelf", zei de analist, die refereerde aan het interview dat Van Dijk na de zege op Qatar aan de NOS gaf. "Ik vind het mooi. Het is gewoon een leuke gozer."

Van Gaal heeft geen problemen met de uitlatingen van Van Dijk, die zei dat Marco van Basten 'nooit positief' is. "Van mij mag iedereen een mening hebben", aldus Van Gaal. "Dat is niet het probleem. Virgil van Dijk heeft heel veel adrenaline in zijn bloed. Dus hij reageert dan scherper dan hij oorspronkelijk had gewild. Daarvoor heeft hij zelf zijn excuses aangeboden, dus dan hoef ik dat niet te corrigeren. Spelers hebben een mening en mogen zich uiten."

Van Dijk zelf kijkt na de groepswinst op het WK uit naar de achtste finale. "Het zal nu om het 'echie' gaan", aldus de centrumverdediger. "Er waren vandaag fases in de wedstrijden dat het goed ging, maar ook momenten waar we niet goed stonden. We weten dat het beter moest na Ecuador. Dat wilden we laten zien. We wilden vertrouwen tanken. Of dat gelukt is? Ik denk het wel. Natuurlijk kon het beter, maar als je ziet dat we uiteindelijk niet veel weggeven. In aanvallend opzicht konden we meer kansen creëren. We houden alleen de nul, winnen 2-0 en zijn groepswinnaar. Nu gaat het voor ons beginnen."

Meer nieuws

Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
5
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
9
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties