Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Vaart licht typerend moment uit: 'Hij gaf de allerslechtste bal van vandaag'

Laatste update:

"Koopmeiners was redelijk, wisselde goede met slechte momenten af", zegt Van der Vaart in zijn analyse voor de NOS. "Hij heeft een geweldig linkerbeen, maar was een paar keer een beetje ongelukkig. Maar ik vond dat hij er wel was, zeg maar. Dat was goed om te zien. Hij had wel de uitstraling of hij vaker hier gespeeld had. In de laatste fase gaf hij de hoge ballen die Luuk de Jong nodig heeft, daar werd het ook gevaarlijk door."

Typerend voor het spel van Oranje: deze ongelofelijke pass van Joël Veltman... ??

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 7 oktober 2020

Dan worden op tv de beelden afgespeeld van een dramatisch moment aan de zijde van Oranje. Eerst speelt Joël Veltman, die volgens Van der Vaart 'verschrikkelijk' was, Koopmeiners ongelukkig aan. "Dit is natuurlijk gewoon een ziekenhuisbal van Veltman, wat moet je ermee?", aldus de oud-middenvelder, die Koopmeiners de bal vervolgens zomaar ziet inleveren bij Mexico. "Dit is echt de allerslechtste bal van de wedstrijd."

Van der Vaart was sowieso totaal niet te spreken over het niveau dat Oranje haalde. "Het verbaast me... je wordt geselecteerd voor het Nederlands elftal, dan hoef je niet zomaar de bal naar wit te spelen", doelt de oud-Ajacied op de kleur die Mexico woensdag droeg. "Vandaag zat ik te kijken, spelers die helemaal vrij staan, en gewoon de bal naar de verkeerde kleur spelen... dat mag je toch van elke prof wel verwachten."

Koopmeiners zelf reageerde overwegend positief op zijn debuut. "Buiten de uitslag is het een prachtig gevoel", aldus de middenvelder. "Je wil elke wedstrijd winnen, ongeacht of het je debuut is, of een oefenwedstrijd. Het verlies geeft een hele zure nasmaak, omdat het onnodig was. Ik probeerde gewoon mijn ding te doen, zoals ik altijd doe, ook bij de club. Het is natuurlijk een speciale wedstrijd, dus in die zin wel spannend. Maar ik ben ook iemand die graag de bal wil hebben, of dat nou hier is of bij AZ, dat maakt voor mij niet zoveel uit."

Speelde Teun Koopmeiners een 'redelijke wedstrijd'?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties