Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Vaart maakt tongen los met uitgesproken mening: 'Kijkt door een Ajax-bril'

Laatste update:

"Noem mij eens een speler waarvan je zegt: die zet ik bij Real Madrid, Manchester United of Liverpool neer", zei Van der Vaart bij Rondo. "Het is daarom trouwens alleen maar knapper dat Feyenoord het zo goed doet nu. Ik weet dat mensen zeggen dat ik gekleurd ben, maar ik denk niet dat Feyenoord een absolute topper heeft." Met Jurriën Timber en Mohammed Kudus heeft Ajax volgens Van der Vaart wel toppers met potentie.

Maaskant heeft de uitgesproken mening van Van der Vaart ook gehoord. "Ik vind dat echt onzin", reageert hij bij RTV Rijnmond. "Van der Vaart kijkt daar met een Ajax-bril naar. Dat is niet erg, die jongen is daar opgegroeid en heeft er heel lang gespeeld. Dan is het normaal dat hij zo'n bril opzet. Maar Feyenoord heeft gewoon goede spelers. En wat ze ook goed gedaan hebben, nadat ze heel veel spelers hebben moeten verkopen vanwege de centjes, is om heel gericht te scouten en in te kopen. Slot heeft kunnen kiezen: welke spelers passen in mijn spelprincipes? Die spelers haal ik. Wieffer is daar een heel mooi voorbeeld van. En Dávid Hancko, topaankoop."

Youri Mulder liet zich in het voetbalpraatprogramma van Ziggo Sport juist positief uit over Feyenoord. Hij is van mening dat de koploper van de Eredivisie op drie van de vier linies de beste speler op de Nederlandse velden heeft lopen. "Ik vind dat alle spelers goed geworden zijn bij Feyenoord", reageerde Mulder. "Kökçü is denk ik de beste middenvelder van Nederland op dit moment. Bijlow is de beste doelman van Nederland en Giménez is misschien wel de beste spits in Nederland. Al heb je ook Vangelis Pavlidis nog, maar hij was de laatste weken minder."

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties