Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Vaart: 'Overmars zei: dit is mijn beste aankoop ooit, dit wordt 100 miljoen'

Laatste update:

"Ik zag Kudus voor het eerst tijdens een oefenwedstrijd", steekt Van der Vaart van wal. Daarna trof hij Overmars, die de middenvelder als directeur voetbalzaken voor negen miljoen euro naar Amsterdam haalde. "Hij zei: 'Raf, echt waar. Dit is mijn allerbeste aankoop ooit. Dit gaat honderd miljoen worden. Hij geloofde in hem", beweert Van der Vaart.

Van der Vaart gelooft echter dat Kudus nog altijd niet tot volle wasdom is gekomen. "Hij heeft het natuurlijk nog niet laten zien, maar hij is ook nog niet echt in zijn kracht opgesteld. Op het WK (waar Kudus namens Ghana als nummer 10 speelde, red.) hebben we pas gezien wat hij kan. Hij heeft eigenlijk alles wat een voetballer nodig heeft op zijn positie; kracht, snelheid... Dit is de allerbeste speler die Ajax heeft." Ibrahim Afellay, die ook aan tafel zit, gaat mee in de lofzang. "Hoe knap is het dat hij niet op zijn plek werd gezet en in de spits toch zo veel harten heeft veroverd?", werpt hij op.

Hoewel John Heitinga Kudus de afgelopen twee wedstrijden als hangende rechtsbuiten opstelde, is Van der Vaart allang blij dát hij speelt. Alfred Schreuder liet Kudus nog regelmatig op de bank starten. "Dan denk ik bij mezelf: je ziet toch hoe hij op het WK speelde? Dan komt hij terug en stel je hem niet op. Hij kan eigenlijk overal spelen, en dat is ook het probleem: dan word je een beetje misbruikt. Maar zoals hij nu speelt op rechts moet je alle vrijheid hebben. Die krijgt hij volgens mij van Johnny en dan kan hij heerlijk spelen", aldus Van der Vaart.

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
30
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
14
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties