Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Vaart schaamt zich voor Ajax en schrikt van speler: 'Als je hem haalt...'

Laatste update:

"Gaaei... Kijk, ik heb in Denemarken gevoetbald, gewoond, geleefd en heel veel voetbal gekeken", zo begint Van der Vaart. "Maar als je deze speler haalt... Hij kan het niveau gewoon niet aan. Ik vind het ook gewoon kunnen dat hij gewisseld wordt. Donderdag schaamde ik me ook voor Ajax tegen FK Bodø/Glimt trouwens."

In de 35ste minuut verloor Gaaei na een hoekschop van Ajax op een zeer gevaarlijke plek de bal. Daardoor stormde AZ met drie-tegen-een naar het doel van Ajax. Kenneth Taylor kon de counter er met een sliding nog net uithalen en barstte in woede uit.

Van 't Schip had daarmee genoeg gezien en bracht Ahmetcan Kaplan binnen de lijnen. Devyne Rensch schoof daardoor van het centrum van de defensie naar de rechtsbackplek.

De eveneens aanwezige Ibrahim Afellay vindt het overigens niet kunnen dat Gaaei al zo vroeg naar de kant werd gehaald en wijst naar andere spelers. "Ik vind het wel makkelijk om Gaaei eruit te halen."

"Hij had ook Sutalo kunnen wisselen. Van 't Schip stelde hem natuurlijk ook zelf op, en ik denk dat je hem op een gegeven moment tegen zichzelf in bescherming moet nemen."

"Gaaei is al vaker eerder naar de kant gehaald. Dan denk ik: wacht dan tenminste tot aan de rust. Het zijn nog maar tien minuten. Maar Sutalo mag wel gewoon blijven staan, terwijl hij ook niet vrijuit ging bij de goals. En hij is een van je grootste aankopen", aldus Afellay.

Meer nieuws

Arsenal grijpt opnieuw naast landstitel: rentree voor Jurriën Timber in mineur
11
Chelsea bekroont sterke eindsprint met zesde plaats en gaat Europa in
13
Tottenham Hotspur overtuigt en pakt Europa League-ticket; Luton Town degradeert
0
Manchester City schrijft geschiedenis met vierde landstitel op rij
66
Liverpool sluit Klopp-tijdperk in stijl af met overwinning op Wolves
3
Erik ten Hag kent met zege op Brighton goede generale voor FA Cup-finale
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties