Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Vaart: 'Veel mensen vonden hem niet goed, ik vond hem echt waanzinnig'

Laatste update:

"Wat een kans missen niet kan doen met de publieke opinie: deze had hij normaal gesproken ook met zijn ogen dicht gemaakt", zo verwees Van der Vaart naar een moment in de eerste helft, waarbij Haller een strakke lage pass verstuurde op Tadic. De Serviër hoefde alleen zijn voet nog tegen de bal te zetten om te scoren, maar raakte de bal volledig verkeerd en mikte naast. Buiten die gemiste mogelijkheid speelde Tadic volgens Van der Vaart uitstekend.

"Ik vond hem echt waanzinnig goed spelen", zei de oud-speler van Ajax, die de assist van Tadic op Steven Berghuis laat zien. "Deze assist vind ik echt zó ongelofelijk: in de drukte, met de dribbel, en dan dit kleine balletje geven. Dan komen we bij drie voorzetten: die moeten er in." Tadic legde de bal drie keer vanaf links op het hoofd van Haller, die de bal er telkens niet in kreeg. Twee keer kopte de spits recht op doelman Ersin Destanoglu, bij de laatste kwam hij in een uiterste poging nog net met het hoofd bij de bal, die op het dak van het doel eindigde.

"Ik vond hem eigenlijk waanzinnig spelen, maar doordat hij die kans mist, blijft een beetje hangen van: speelde hij wel goed?", vervolgde Van der Vaart. "Bas van Veenendaal zei tegen mij toen er gewisseld werd: 'Eigenlijk moet Tadic eruit, want die is het minst van allemaal voorin.' Ik zei: 'Hoezo? Hij had vier assists moeten hebben.' Doordat Haller ze mist, waar hij niks aan kan doen, zeiden veel mensen dat hij niet zo goed speelde, maar ik vond hem echt waanzinnig spelen."

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: NAC Breda - Excelsior
0
PSV bevestigt nieuwe deal voor Ismael Saibari: 'We slaan een mooie slag'
45
'Ajax- en Feyenoord-target Hutchinson zat op tribune bij andere CL-ploeg'
6
Bert van Marwijk wil nog niet met pensioen en gaat oude liefde helpen
2
Manchester United moet mogelijk vrezen voor uitsluiting Europa League-deelname
13
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties