Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Vaart waarschuwt Timber: 'Hij speelde re-de-lijk bij Ajax, maar je ziet...'

Laatste update:

Timber wordt maandag door de Rondo-tafel het hemd van het lijf gevraagd over zijn nabije toekomst. Onder andere zijn ideale club passeert de revue. "Ik ben opgegroeid bij Ajax, dus het liefst spelen ze er op de manier van Ajax", zegt de 21-jarige stopper daarover. "Maar mijn focus ligt nog hier, we hebben nog een hele belangrijke wedstrijd zondag. Vorig jaar stond ik een beetje voor dezelfde situatie. Toen heb ik bewust de keuze gemaakt om te blijven, voor mijn eigen ontwikkeling. Daar heb ik nooit spijt van gehad en toen in samenspraak met Ajax heb ik een jaar verlengd."

Timber had namelijk 'nog het gevoel veel te kunnen leren bij Ajax'. "En dat heb ik ook gedaan dit seizoen. Dat heb je ook gezien. En ik ga aan het eind van dit seizoen weer rustig kijken." Een vertrek is namelijk nog geen uitgemaakte zaak, aldus Timber. "Je weet wel echt wat je aan Ajax hebt. Natuurlijk is het dit seizoen minder, maar juist daarom schreeuw ik ook niet dat ik wegga, ofzo. Vorig seizoen heb ik echt wel 'nee' gezegd tegen grote clubs. Maar ik heb nooit echt het gevoel gehad van 'het is tijd, ik ga'. Ik weet wat ik aan Ajax heb, al weet je niet hoe volgend seizoen gaat zijn."

"Ik denk dat je nog een jaar moet blijven", is Van der Vaart in ieder geval stellig. "Je weet dat ik enorm fan van je ben. Het klinkt misschien een beetje gek, maar ik vind dat je soms té goed bent, waardoor je situaties heel erg nonchalant in kan gaan. Dit seizoen draaide het hele elftal moeilijk, maar jij bleef als een van de weinigen overeind. Als je nog een goed jaar bij Ajax beleeft, staan er nog veel mooiere clubs in de rij en kom je als een grotere meneer binnen. Gravenberch speelde re-de-lijk bij Ajax, maar je ziet wat er gebeurt. Het is niks meer. Maar hij komt er uiteindelijk wel", voegt Van der Vaart nog wel toe.

Moet Jurriën Timber komende zomer vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties