Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

V/d Vaart wil controleur in Nederlands elftal: 'De beste voor naast De Jong'

Laatste update:

Pierre van Hooijdonk heeft zondag genoten van de Haarlemse routinier. "Clasie was de Napoleon van AZ, in de agressiviteit en het laten zien wat je van plan bent. Hij had zoveel onderscheppingen. In het positiespel komt hij sowieso bijna niet in de problemen." Dankzij de zege staat AZ als nummer vier liefst zes punten los van naaste achtervolger Ajax.

Clasie speelde volgens Van Hooijdonk bijna de perfecte wedstrijd tegen Ajax. "Hij joeg Ajax in zijn eentje op en schuwde de tackles niet. Het vervolg is bij hem dan eigenlijk altijd goed. Dat hij altijd naar dezelfde kleur speelt, oogt simpel, maar dat is o zo moeilijk." Clasie had tegen Ajax een passzuiverheid van 91 procent.

Van der Vaart wil Clasie op het EK zien. "Hij is de beste voor naast Frenkie de Jong", aldus de analist. Clasie, zeventienvoudig international van Oranje, gaf in een eerder stadium aan niet meer beschikbaar te zijn voor zijn land. In maart 2022 zat de middenvelder voor het laatst bij de selectie van het Nederlands elftal. De laatste interland waarin hij in actie kwam dateert alweer van 9 november 2016, toen Oranje in eigen huis 1-1 speelde tegen België.

Toch denkt Van der Vaart dat Clasie alsnog mee zou willen naar het EK. "Honderd procent is hij beschikbaar voor Oranje. Hij kan het ook allebei: de bal afpakken en ook nog eens de bal spelen. Met hem, Frenkie en Reijnders heb je een fantastisch middenveld. Bij Veerman is het Frenkie óf Veerman vind ik."

Belletje van Koeman


Clasie werd eind vorig jaar nog gebeld door bondscoach Ronald Koeman. Tegenover ESPN onthulde de middenvelder de uitkomst van dat gesprek. "Ik heb met hem gesproken, hij wilde me oproepen na een aantal blessures. We hebben daar een eerlijk en open gesprek over gehad."

"Ik voel dat mijn lichaam in deze periodes het nodig heeft om rust te pakken", aldus Clasie. "Dan kan ik me weer volledig opladen voor dit soort wedstrijden. De bondscoach respecteerde en accepteerde dat."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties