Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

V/d Vaart ziet in Van Nistelrooij Ajax-trainer; Vermeulen denkt aan CL-winnaar

Laatste update:

"Het gaat eigenlijk ook niet om de trainer, maar het gaat om spelers", begint Van der Vaart, die baalt van het optreden van Ajax en hardop denkt over een oplossing. "Die moet je eigenlijk allemaal verkopen. Er zijn gewoon twintig spelers waarvan je denkt: wat kan je ermee?"

Meer: Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart

"Wat ik dan hoor: Frank de Boer. Dat is de eerste van wie iedereen denkt: dat is top. Maar ik heb met mensen gesproken en het schijnt dat Van Nistelrooij echt een hele goede veldtrainer is. Dan maar een Van Nistelrooij voor de groep."

"Ik wil dat bij Ajax een grote naam voor de groep staat. Ik heb Ron Jans horen vallen, maar nee. Een grote naam moet bij Ajax zitten. Ik heb gewoon mensen gesproken die echt zeggen dat Van Nistelrooij een goede veldtrainer is", aldus Van der Vaart.

Arno Vermeulen wijst naar Thomas Tuchel


Vermeulen, eveneens aanwezig in de studio, zou graag een buitenlandse trainer zien bij Ajax: Tuchel. De coach maakte onlangs bekend Bayern München aan het einde van dit seizoen te verlaten en Vermeulen vindt dat hij naar Ajax moet.

"Tuchel heeft een enorme voorliefde voor Nederland. Hij ging altijd in de weekenden naar Amsterdam. Hij heeft alles gewonnen en ik vind hem interessant voor Ajax. Of het financieel gezien reëel is?"

"Maakt niet uit. Het is een kwestie van willen. Die man heeft zoveel geld verdiend in Londen en Parijs. Mijn gevoel zegt dat hij wel geïnteresseerd is in de trainersklus bij Ajax", besluit Vermeulen.

Meer nieuws

Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
4
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
1
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
13
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
8
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties