Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vedettes van Nederlands elftal lijken eensgezind in uitzending Hoge Bomen

Laatste update:

"Je hebt veel betekend voor mij in mijn carrière. Daar ben ik heel dankbaar voor", zegt Oranje-aanvoerder Van Dijk, die daarmee onder meer doelt op het besluit van Koeman om de verdediger in 2015 naar Southampton te halen. "Je bent een geweldig mens en een geweldige trainer. Hopelijk zien we je snel op de velden." De Jong speelde bij Barcelona onder Koeman en speculeert over een nieuwe gezamenlijke toekomst. "Je hebt me mijn debuut laten maken bij het Nederlands elftal, wat voor mij een droom was die uitkwam. Daarnaast hebben we persoonlijk ook een goede band, in ieder geval vanuit mij dan", lacht De Jong.

"Wie weet kunnen we in de toekomst nog een keer samenwerken als trainer en speler. Dat lijkt mij in ieder geval fantastisch", aldus De Jong. Ook Depay is goed te spreken over zijn samenwerking met Koeman. "In dit berichtje wil ik even laten weten dat ik heel dankbaar ben dat ik je ken. Ik ben dankbaar voor de mooie momenten die ik heb meegemaakt. Als coach heb ik heel fijn met je samengewerkt, maar vooral ook als mens." Koeman noemt de beelden 'mooi' om te zien. "Het zijn ook de jongens met wie je nu nog veel contact hebt. Tegen hen ga ik geen 'nee' zeggen", lacht hij. Is een terugkeer bij Oranje dus ophanden? "Dat zou kunnen. Dat is een mogelijkheid, ja."

Van Dijk werd dinsdag na afloop van het Champions League-duel tussen Liverpool en Internazionale (0-1) al geconfronteerd met het nieuws dat de momenteel clubloze coach wel openstaat voor een comeback bij Oranje. Hij wil zich in aanloop naar het WK echter liever niet openlijk mengen in de discussie over de opvolger van Van Gaal. "als ze nu al plannen wat er na de bondscoach (Van Gaal, red.) gaat gebeuren, dan denk ik zeker dat Koeman een heel goede kandidaat is en hoog op het lijstje staat", zei Van Dijk evenwel tegen RTL7. "Ik heb heel goed met hem gewerkt en als het in de toekomst weer zo zou zijn, dan zou dat prima zijn."

Zie jij Ronald Koeman graag terugkeren bij Oranje?

Meer nieuws

'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
8
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
11
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
12
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties