Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord

Laatste update:

"Als Feyenoord zijnde laat je niet graag een trainer gaan die zoveel voor de club heeft betekend als Arne", begint de beleidsman. "Tegelijkertijd begrijpen we natuurlijk heel goed dat werken bij een club als Liverpool voor hem een bijzondere en unieke kans is."

Meer: ‘Loyale’ en ‘vriendelijke’ Priske klaar voor Feyenoord: ‘Juiste stap voor hem’ | De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd

"Met dat in ons achterhoofd zijn we het gesprek aangegaan om te kijken of we er samen uit zouden komen, en dat is uiteindelijk gelukt." Te Kloese vertelt dat Feyenoord met 'trots en dankbaarheid' kan terugkijken op de jaren van Slot in Rotterdam-Zuid. "Onder zijn leiding en met een groep hele goede mensen om hem heen hebben spelers zich uitstekend ontwikkeld, is het publiek vermaakt met mooi voetbal en zijn er prachtige resultaten behaald."

"Arne heeft onmiskenbaar zijn stempel gedrukt op Feyenoord en daarmee niet alleen aan voetbalminnend Nederland, maar ook over de grenzen laten zien waar we als club voor staan en toe in staat zijn. Liverpool krijgt er een buitengewoon vakman bij", is de algemeen en technisch directeur complimenteus.

Feyenoord kan zich nu volledig gaan richten op de opvolger van Slot. De Rotterdammers hebben daar de basis eerder al voor gelegd. "Het nadenken daarover is natuurlijk al een hele tijd geleden begonnen, omdat wij ook wel wisten dat er een reële kans was dat het zou lopen zoals het nu is gelopen met Arne."

Te Kloese wijst naar het fundament dat de afgelopen jaren is gebouwd. "Dat is heel sterk met een groot team van vakmensen, maar de hoofdtrainer is natuurlijk wel een cruciale schakel daarin. Ik heb er vertrouwen in dat we een zeer geschikte kandidaat gaan vinden waardoor Feyenoord kan voortborduren op de recente successen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
8
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
27
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties