Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Veel clubs hadden interesse, maar ik nam ze niet allemaal even serieus'

Laatste update:

Hoewel hij Heerenveen 'ook een mooie club' vindt, viel de keuze van Menig op PEC. "Puur op gevoel", zo verzekert de aanvaller in gesprek met RTV Oost. Menig won informatie in bij Jody Lukoki, ex-speler van Ajax en PEC en nu spelend in Bulgarije voor Ludogorets. "Hij zei: een jaartje PEC Zwolle gaat je goed doen'."

Het komende jaar bij Ajax blijven was voor Menig in ieder geval geen optie: "Ik ben zelf met het idee gekomen om dit seizoen verhuurd te worden. Vorig jaar heb ik in Jong Ajax gevoetbald en mijn debuut gemaakt in het eerste. Niet dat ik bang ben voor concurrentie, maar ik wil gewoon spelen", zo verzekert de aanvaller, die afgelopen seizoen goed was voor elf doelpunten.

Denk jij dat Queensy Menig ooit basispeler bij Ajax wordt?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties