Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veel 'emotie' bij Van de Beek: 'Wilde toch even laten zien dat ik er ben'

Laatste update:

Aanvoerder Matthijs de Ligt haakte geblesseerd af voor de eerste wedstrijd in de groepsfase, waardoor Frenkie de Jong een linie terugzakte en zijn plek in de achterhoede overnam. Trainer Erik ten Hag koos op het middenveld niet voor Van de Beek, maar voor Carel Eiting. "Dat was wel balen, ja", zei Van de Beek na afloop tegenover de NOS. "Het doet wel pijn, dat is logisch. Ook al ben je teleurgesteld, je moet toch de knop omzetten. Dat is wel gelukt, denk ik."

Vlak na zijn invalbeurt scoorde Van de Beek op aangeven van Dusan Tadic. Zijn goal werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Niet lang daarna scoorde de Ajacied alsnog, opnieuw op aangeven van Tadic. De manier waarop hij zijn treffer vierde was veelzeggend. "Er zat veel emotie in, dat klopt. Ik wilde toch even laten zien dat ik er ben. Maar het was niet gericht tegen iemand ofzo. Ik denk nooit na hoe ik ga juichen. Het was gewoon een mooi moment."

Van de Beek hoopt dat hij met zijn invalbeurt een basisplaats heeft afgedwongen voor het duel van zondag met PSV. "Ik hoop dat ik speel. Het is een mooie wedstrijd om te spelen. Als ik de kans krijg, moet ik hem pakken", aldus de Ajacied, die door de blessures van De Ligt en Huntelaar mogelijk aan de bak mag in het Philips Stadion. Hoe ernstig de blessures van de verdediger en aanvaller zijn is nog niet bekend.

Huntelaar viel uit met klachten aan zijn hamstring en leek uit voorzorg gewisseld te worden. "Als je begint, denk je er niet over na dat je eruit zou moeten. Na een uur kreeg ik een beetje last van mijn hamstring. Een echte blessure? Ik voelde het stijf worden", aldus de spits, die denkt dat de kraker tegen PSV niet in gevaar komt "Volgens mij was ik er vrij snel bij. We zullen zien."

-
Donny van de Beek verdient een basisplaats bij Ajax tegen PSV

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties