Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veel interesse in Feyenoorder: 'Van Londen tot het noorden van Engeland'

Laatste update:

De Telegraaf stelt dat er flink wat interesse is in Immers. Zonder de namen van de clubs te onthullen geeft de krant aan dat de 29-jarige middenvelder indruk heeft gemaakt met zijn stijl van veel lopen, aanvallen en kopkracht. "Dat heeft ook andere clubs alert gemaakt. Van Londen tot het noorden van Engeland zijn de clubs geïnteresseerd om de Hagenaar deze zomer over te nemen van Feyenoord", aldus de krant, die ook aanhaalt dat Immers zelf kan cashen met een overstap.

De clubs buiten Cardiff die ook belangstelling hebben voor Immers, zijn inmiddels in contact getreden met Feyenoord. Martin van Geel zal de zaak moeten uitonderhandelen en ervoor zorgen dat Feyenoord een aantrekkelijk bedrag overhoudt aan Immers. In de zomer van 2012 verliet hij ADO Den Haag voor Rotterdam-Zuid: Feyenoord betaalde zo'n 900.000 euro en stuurde Kevin Jansen mee.

Denk je dat Lex Immers volgend seizoen in de top van de Championship speelt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
7
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
8
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties