Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veel onduidelijkheid over plannen met Koeman en Griezmann

Laatste update:

"Of Koeman doorgaat als trainer, is niet aan mij. Die beslissing ligt in handen van het sportieve organigram van de club. We respecteren de bestuursstructuur. Aan de hand daarvan wordt besloten of Koeman doorgaat, of dat hij een andere rol binnen de club krijgt." Om dezelfde reden wil Font, die volgens Spaanse media de beste papieren heeft om de nieuwe voorzitter te worden, ook geen uitspraken doen over het aanblijven van Antoine Griezmann. Wel lijkt hij te erkennen dat de aanvaller niet in goede vorm steekt. "Dat is ook een voorbeeld van een besluit dat ik niet zou nemen, maar het sportieve deel van het clubbestuur", reageert de presidentskandidaat in gesprek met FCBN op de vraag of de Frans international, een aankoop van 120 miljoen euro, getransfereerd zal worden als hij de scepter zwaait.

Een algemeen advies heeft Font wel. "Je moet slecht presterende spelers verkopen, zodat je de ploeg kunt aanvullen met jonge talenten en competitief kunt blijven in LaLiga en Europa." De vraag is dus wat Barcelona nodig heeft om competitief te worden. Na het vertrek van Suárez, grotendeels om budgettaire redenen, haalde Barcelona geen centrumspits als vervanger. Niet alleen bij Griezmann blijft de grootse vorm achterwege. Ook Lionel Messi haalt nog niet zijn gebruikelijke niveau en juist degene die de Catalanen op sleeptouw nam, Ansu Fati, is voorlopig uit de roulatie.

"Nadat we Suárez verkochten, hebben we geen vervanger aangetrokken. De trainer vraagt nu om Memphis Depay, maar ik denk dat de positie van nummer negen goed moet worden ingevuld en er zijn veel mogelijke nummers negen. Een daarvan is Erling Braut Haaland, een speler die ik dolgraag zou verwelkomen bij Barcelona", wijst hij op het toptalent van Borussia Dortmund. "Maar ik denk dat het goed is om realistische verwachtingen te scheppen. Door de pandemie zijn we in een moeilijke situatie terechtgekomen"

"We kunnen, zeker op korte termijn, niet altijd de grote aankopen doen die we zouden willen doen. Maar we kunnen de talentvolle spelers die we hebben wel verder ontwikkelen." Barcelona heeft de eerste drie groepsduels in de Champions League gewonnen, maar in LaLiga gaat het een stuk moeizamer. Slechts drie van de eerste zeven competitieduels werden gewonnen en met elf punten uit zeven duels hebben de Catalanen als nummer zeven liefst negen punten minder dan Real Sociedad. De lijstaanvoerder uit San Sebastián heeft wel twee wedstrijden meer in de benen.

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
7
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties