Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Veel scheidsrechters vinden het prachtig om grote clubs te helpen'

Laatste update:

Van Hanegem beschuldigt Makkelie van vals spelen: "Veel scheidsrechters vinden het blijkbaar prachtig om de grote clubs een handje te helpen", schrijft hij in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Ik heb in de eerste helft van de competitie Feyenoord ook een paar penalty's zien krijgen, die onterecht waren. Je zou toevallig maar bij de tegenstander spelen, ben je lekker mee. Maar dat allemaal was niet te vergelijken met dit cadeautje voor Ajax."

Volgens Van Hanegem speelt Ajax het spel ook slim: in een gang in de ArenA zouden aan de muur foto's van oud-scheidsrechters hangen. "Misschien hoopt zo'n Makkelie dat hij daar straks ook komt te hangen. Dat zit er nu natuurlijk dik in", bromt Van Hanegem. Hij merkt op dat het de eigen schuld is van PSV dat de ploeg niet bovenaan staat in de Eredivisie, maar kan zich goed voorstellen dat de enig overgebleven concurrent van Ajax in de strijd om het kampioenschap zich bekocht voelt.

-
Willem van Hanegem gaat te ver

Meer nieuws

Arne Slot over stap naar Liverpool: 'Alle vertrouwen in dat het rond gaat komen'
3
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
72
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
20
Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
31
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
33
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties