Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veelbesproken Meijers vindt nieuwe club: 'Ik ben de Messias niet'

Laatste update:

De 55-jarige Meijers pakte in zijn loopbaan als amateurcoach talloze prijzen en was in het profvoetbal werkzaam bij Helmond Sport en Achilles'29. Met de club uit Groesbeek degradeerde hij uit de Keuken Kampioen Divisie en door een onlangs verschenen documentaire over deze club werd hij in één klap bekend in heel Nederland.

Meijers maakte doelman Robbert te Loeke meermaals uit voor 'kutkeeper' en noemde De Gelderlander een 'kutktrant'. "Helaas zit dat nu ook in mijn rugtas. Ik vind dat ik ook positief in het nieuws ben gekomen", vertelt Meijers in een interview met Voetbal in de Bollenstreek.

"Ik denk dat iedereen in de documentaire heeft kunnen zien dat ik een trainer ben die erg toegewijd is aan de club waarvoor ik werkzaam ben. Ik heb anderhalf jaar lang met een microfoon op mijn borst gelopen, dat klopt. Ik loop te lang mee in de voetballerij om mij daar zorgen over te maken."

VVSB verloor zaterdag met 5-1 van Excelsior Maassluis en Meijers heeft dan ook veel werk te verrichten. "We moeten niet doen alsof ik de Messias ben, want dat ben ik niet. Het is op dit moment vijf voor twaalf in Noordwijkerhout en dat is zonde voor deze stabiele vereniging met een trouwe achterban. Ik moet laten zien dat ik met mijn kwaliteiten en talent dit kan omdraaien."

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
1
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
7
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
9
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
17
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties