Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Veelbesproken scheidsrechter Antonio Mateu Lahoz maakt opvallende carrièreswitch

Laatste update:

Lahoz liet onlangs naar verluidt een aanbieding om in Saudi-Arabië te gaan fluiten links liggen. De voormalig scheidsrechter gaat aan de slag als analist. Bij de Champions League-uitzendingen van de zender Movistar+ zal hij zijn licht laten schijnen over de arbitrale beslissingen die in het toernooi worden genomen. Woensdag 16 augustus maakt hij zijn debuut bij de UEFA Super Cup tussen Manchester City en Sevilla.

Eind april kwam het nieuws naar buiten dat Lahoz van scheidsrechtersbaas Luis Medina Cantalejo te horen had gekregen dat hij zijn carrière moest beëindigen. De 46-jarige Lahoz zou vanwege zijn leeftijd aan de kant zijn geschoven, net als collega Carlos del Cerro Grande (47). Hij floot eind mei zijn laatste wedstrijd in LaLiga, waarna spelers van Real Mallorca en Rayo Vallecano een erehaag voor de geëmotioneerd arbiter vormden.

Tijdens het afgelopen WK in Qatar speelde Lahoz de hoofdrol tijdens de kwartfinale tussen Nederland en Argentinië (2-2, 3-4 na strafschoppen). Hij trok in die wedstrijd maar liefst achttien (!) gele kaarten. Na dat veelbesproken duel kreeg Lahoz geen wedstrijd meer toegewezen op het mondiale eindtoernooi.

Na het WK kwam hij ook op nationaal niveau in de schijnwerpers te staan. Lahoz eiste een (negatieve) hoofdrol op tijdens het duel tussen FC Barcelona en Espanyol (1-1). Barcelona ontving tien gele kaarten en een rode (voor Jordi Alba), Espanyol kreeg nog eens acht gele kaarten en een rode (Vinicius Souza). Zijn optreden werd na afloop fel bekritiseerd, onder meer door Xavi.

Meer nieuws

Hedwiges Maduro over Ajax-speler: 'Hij had er gewoon bij moeten zijn op het EK'
2
46-voudig Spaans international Thiago Alcántara beëindigt voetbalcarrière
15
Josip Sutalo gaat Ajax na één jaar mogelijk alweer inruilen voor Premier League
13
In de wandelgangen: Naam van Brian Brobbey gelinkt aan twee clubs uit Engeland
6
Verweij: 'Als je dit uit zo'n selectie haalt, ben je een waardeloze bondscoach'
7
PSV kan streep zetten door naam: 'Heeft zijn woord al aan Feyenoord gegeven'
18

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties